???? ???????????????????????????? ???????????????? ???????????????? ????
.
Tarikh 16 Mei disambut setiap tahun bagi menghargai jasa dan bakti yang telah dicurahkan oleh para pendidik tanah air. Pengorbanan para guru dalam mendidik anak bangsa khususnya pada sepanjang musim pandemik ini tidak dapat dipertikaikan lagi lantaran mereka perlu berhadapan dengan pelbagai bentuk perubahan sistem pengajaran dan pembelajaran berteraskan teknologi selain perlu cekal meladeni sikap dan tingkah laku semua pelajar.

Selain di sekolah, rumah adalah madrasah pertama buat anak-anak dan guru pertama anak-anak ialah kedua orang tuanya. Daripada merekalah kita mendapat pendidikan pertama sebelum melangkah ke alam persekolahan .

Justeru, pada kesempatan ini, kami ingin mengucapkan Selamat Hari Guru buat seluruh warga pendidik tanah air walau di dalam susuk apa jua pun mereka mendidik.

???????????????????????????? ???????????????? ????????????????, ???????????????? ???????????????????????????????? ????????????????????????
.
.
#SelamatHariGuru2021
#4Syawal1442H
#1Mei2021
#BerguruDemiIlmuBinaGenerasiBaharu
#HappyTeachersDay2021


About Us

  • Teratai

    𝗧𝗲𝗿𝗮𝘁𝗮𝗸 𝗥𝗮𝗵𝗺𝗮𝗵 𝗪𝗮𝗻𝗶𝘁𝗮 𝗜𝘀𝗹𝗮𝗺 🌷 Memperkasa mangsa keganasan rumahtangga 🌷 Rumah perlindungan 🌷 Perkhidmatan psikologi dan guaman 🌷 Membantu untuk berdikari