???????????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????? ????????-???????????????????? ???????????????? ???????????????? ????????????????????????

Dari Abu Said Al-Khudri RA, dari Nabi SAW bersabda:

"???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????? ????????-???????????????????? ???????????????? ???????????????? ????????????????????????, ???????????????? ???????????????? ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????? ???????? ???????????????????????? ???????????? ????????????????????????."

Marilah kita memperbanyakan berselawat ke atas junjungan besar kita Nabi Muhammad SAW dan mengamalkan sunnah Baginda seperti membaca surah al-Kahfi di hari Jumaat.

Semoga Allah SWT menggolongkan kita dalam kalangan pencinta Nabi SAW serta menghimpunkan kita bersama Nabi SAW di dalam Syurga kelak.

Amin.


About Us

  • Teratai

    𝗧𝗲𝗿𝗮𝘁𝗮𝗸 𝗥𝗮𝗵𝗺𝗮𝗵 𝗪𝗮𝗻𝗶𝘁𝗮 𝗜𝘀𝗹𝗮𝗺 🌷 Memperkasa mangsa keganasan rumahtangga 🌷 Rumah perlindungan 🌷 Perkhidmatan psikologi dan guaman 🌷 Membantu untuk berdikari