???? ???????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????? (???????????? ????????????????????) ????
.
Baru-baru ini kami telah mengagihkan sebanyak 300 set solat yang lengkap dan bersih kepada mangsa-mangsa banjir yang terlibat di negeri Pahang.

Kami masih memerlukan sekurang-kurangnya 200 lagi set solat untuk disumbangkan kepada mangsa-mangsa banjir yang lain.

Melalui pemantauan yang dilakukan, ramai keluarga dan rumah yang terlibat mengalami kerosakan yang sangat teruk dan memusanhkan hampir keseluruhan barangan di dalamnya, termasuklah alatan untuk menunaikan ibadah.

Target untuk kutipan dinaikkan daripada RM35,000 kepada RM50,000.

Kami merayu kepada anda semua untuk bersama-sama mebantu dalam menjadikan sadaqah ini realiti.

Jom menyumbang ke ???????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????? ???????????? ???????????????????? ????????????????

???????? Sumbangan boleh disalurkan ke:
????????????????????: ???????????????? ???????????????? ???????????????? (????????????????????????????)
???????????????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????? ????????????????????
???????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? : ????????????????????????????????????????????????????????

Atau klik

https://www.billplz.com/Banjirdisember

???????? Hantar slip/resit sumbangan ke
wa.me/601157695171

????????Untuk info lanjut, boleh hubungi kami di talian dengan
wa.me/601157695171

โœจMohon sebarkan dan kongsikan mesej iniโœจ

Semoga Allah berkati dan mengurniakan ganjaran yang tinggi kepada sumbangan anda. Jazakumullah khayran kathiran????????????

Semoga pahala daripada sumbangan anda akan sentiasa mengalir bersama-sama dengan amal ibadah yang dilakukan oleh mangsa banjir berkenaan.


About Us

  • Teratai

    ๐—ง๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ธ ๐—ฅ๐—ฎ๐—ต๐—บ๐—ฎ๐—ต ๐—ช๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜๐—ฎ ๐—œ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—บ ๐ŸŒท Memperkasa mangsa keganasan rumahtangga ๐ŸŒท Rumah perlindungan ๐ŸŒท Perkhidmatan psikologi dan guaman ๐ŸŒท Membantu untuk berdikari